17.04.2018

Tuli ostettua tällainen vempele (Sega Mega Drive – Ultimate Portable Game Player ‐pelikonsoli) eräästä minulle hyvin tutusta nettikaupasta jokin aika sitten. Olin tosi innoissani, kun hain sen postista,  mutta kun kokeilin käynnistää sen, niin toimihan se muuten, mutta kuvaa ei tullut. Harmittaa vähän, varsinkin siksi, kun en jaksa palauttaa sitä. Vielä tosin on toivoa, ehkä se toimii TV:seen liitettynä. Pitäisi vain saada sopiva TV-kaapeli sitä varten.

Halusin tässä oikeastaan vain varoittaa muita, että ei ehkä kannata ostaa kyseistä tuotetta. Joku muukin kun oli valitellut kuvan puuttumista. Kuitenkin minulla on toisenlainen TV:seen liitettävä Mega Drive. Se on toiminut moitteettomasti, joten ostakaa mieluummin se. Sen mukana tuli paljon pelejä valmiina ja siinä on myös paikka vanhoille fyysisille pelikaseteille. Tässä linkki tuotteeseen Verkkokaupan sivulle: https://www.verkkokauppa.com/fi/product/14295/jbdqr/Sega-Mega-Drive-Classic-pelikonsoli

Aloin tässä päivän alussa lukea Ernest Clinen Armada-kirjaa. Aion nauttia siitä täydellä teholla ja jatkankin sitä ihan kohta! 🙂 Hyvä kirjahan se on.

Steamissa ilmaisia pelejä

Seuraavasta osoitteesta löytyy (ainakin toistaiseksi) paketti ilmaisia pelejä:

http://store.steampowered.com/sale/makewarnotlove3

Pelit ovat Sega-klassikoita ja niiden nimet ovat tässä:

Golden Axe
Hell Yeah! Pimp My Rabbit Pack
Hell Yeah! Virtual Rabbit Missions
Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit
Jet Set Radio
Sega Classics

Pelaajalehdessäkin on juttua asiasta:

http://www.pelaajalehti.com/uutiset/nappaa-sega-klassikot-golden-axe-ja-jet-set-radio-nyt-ilmaiseksi