GRIP PS4 -arvostelu

Pelasin tätä peliä ensin tietokoneella early access -versiona ja siinä vaiheessa peli vaikutti lupaavalta. Se sai myös positiivisia arvosteluja muilta pelaajilta. Sitten pitkän ajan päästä sen lopullinen versio ilmestyi ja ostin sen PS4:lle. En ole itse asiassa vielä kovin paljon pelannut sitä, mutta tuntuu pienoiselta pettymykseltä koko peli.

Kyseessä on autopeli, joka selvästi on saanut vaikutteita vanhemmista Rollcage-peleistä. Tavallisesta autopelistä peli erottuu lähinnä sillä, että pelissä voi ampua toisia autoja ja auto voi kääntyä katolleen ja silti jatkaa vielä kulkemista. Pelissä autot kulkevat ehkä turhan suurta vauhtia ja välillä on vaikeata hoksata, mistä kohtaa pitää ajaa. Joskus tulee vähän yllättäen esteitä ja auto menee radalta ja kestää ikävän kauan saada käännettyä auto oikeaan suuntaan. Joskus tuntuu turhauttavalta, kun on johdossa ja sitten joku ampuu jollain aseella ja putoatkin viimeiseksi. Nettipeli kiinnostaa yhä, joten jossain vaiheessa pelaan varmaan toisia pelaajia vastaan.

”Matkaa ei voida jatkaa siitä, missä ei olla enää. Eikä varsinkaan sieltä missä ei olla koskaan oltukaan. Matkaa voidaan jatkaa vain sieltä, missä ollaan nyt.” – Jari Sarasvuo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 + 3 =