Soltun blogi

Hyvää uutta vuotta!

Hyvää uutta vuotta kaikille ihmisille! Kohta alkaa radiosta Avaruusromua ja sitten telkkarista nuorten Leijonien Suomi vastaan Yhdysvallat. Hyvä alustus uudelle vuodelle! 😀

3 ajatuksia “Hyvää uutta vuotta!”:sta

 1. piki

  Tuli vielä mieleen, kommentit. Eipä ihmisillä ole kiinnostusta ns. ”maksaa” mitä lukee. En tarkoita mitään rahallista maksamista. Kuitenkin pienikin kommentti saa hyvälle mielelle.
  Mulla on kaikkiaan neljä eri blogia, joissa samat jutut. Olen tälle omanblogin sivuille saannut vuodesta 2013 asti neljä kommenttia. Ja Vuodatuksen sivuille kun feissin kavereilta oikein pyysin, että laittakaa kommenttia. Ekana kertana tuli ehkä kymmeneltä juttua, seuraavaan ei enää.

 2. Solttu Kirjoittaja

  Moi! Oikein kiva, että kirjoitit tänne. Täällä kun on niin hiljaista aina kommenttien osalta.
  Minäkin kuuntelen musiikkia monipuolisesti. Mulla on Spotifyssä tosi iso soittolista (https://open.spotify.com/user/tuuksu1/playlist/3W9BeCwJQDS3Ln6UBjOVs5), joka sisältää periaatteessa kaikki suosikkikappaleeni, lähinnä poppia ja rokkia. Mutta niiden lisäksi kuuntelen useata radiokanavaa (esim. Bassoradiota) ja mm. Youtubesta klassista musiikkia.
  Säveltäminen on ihan nuoresta lähtien ollut tärkeimpiä harrastuksiani. Usein saa hyvin päivän kulumaan kun tuntikausia istuskelee vääntämässä uutta biisiä. 🙂 Ja onhan se sitten kiva kuunnella omaa kädenjälkeään.

  Oikein hyvää uutta vuotta sinulle! 🙂

 3. piki

  Moi
  Sullakin on sama harrastus kuin mullakin. Kuuntelen musiikkia myöskin aika paljon. Vaikkakin meillä onkin erilaiset musiikki kuviot, olenhan jo huru-ukko, ainakin niin uskon. Olen kyllä musiikin suhteen kaikki ruokanen. Ei muo häiritse vaikka joutuisin nuorisomusiikkia kuuntelemaan koko päivän.
  Mutta se, että säveltelet, niin siihen en ole pystynyt, vaikka nuorempana vähän rimputtelinkin kitaraa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

+ 21 = 22